אודה להסברכם

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

19/12/2014 | 10:12 | מאת: שירז

שלום רב לפני כחודש הייתי אצל כירופרקט הוא השכיב אותי על המיטה והזיז לי את הצוואר ימינה שמאלה ומשך אותו וכשיצאתי מהטיפול הרגשתי כאב באזור התחתון של הראש אחרי שבוע התקררתי ונוצרו לי לראשונה בחיי (אני בת 50) נוזלים באוזן התיכונה ולמעשה כבר שלושה שבועות אני עם נוזלים באוזן השאלה שלי האם יכול להיות קשר בין הטיפול לבין כך שיש בעיה בתעלה שגורמת לחסימת הנוזלים? אודה מאוד להסברכם כי אני ממש סובלת ולמרות האנטיביוטיקה אני עדיין עם אוזן עם נוזל תודה מראש!

23/12/2014 | 09:58 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, אינני רואה כל קשר בין הדברים. בהצלחה ורפואה שלמה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב