כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

02/12/2014 | 09:44 | מאת: ירון

שלום ד"ר אתמול בבוקר התכופפתי וממש הרגשתי קליק בעמוד השידרה מיד לאחריו התחיל לכאוב לי הגב התחתון כאב שהלך והתחזק במשך היום עד כדי מוגבלות משמעותית בהליכה. האם במקרה כזה כדאי ללכת לטיפול אצל כירופרקט מיד או לחכות שהכאב יחלש? מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב? תודה

10/12/2014 | 16:44 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום ירון, מקווה שכבר פנית לטיפול. אם אין הקרנת כאב לרגל, אפשר לחמם את הגב ולמשך שתי ברכיים לכוון החזה. בכל מקרה מומלץ לפנות לכירופרקט לאבחון ולטיפול בבעיה. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט 054-5707456

11/12/2014 | 17:41 | מאת: פנחס

ככה זה לפחות אצלנו באיזור... אתה יכול בינתיים לקחת סיאטיקה של סופהרב, זאת פורמולה טבעית שעוזר להקל על כאבי גב... לא משהו קבוע אלא רק להקל. ברור שאם זה יותר חמור אז תצטרך כבר לעשות פיזיותרפיה וכאלה.. אני אחרי שחייה לוקח בדרך כלל - זה עוזר גם למנוע את הכאבים שהיו לי בעבר.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב