טיפול כירופרקטי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/11/2014 | 12:21 | מאת: חנה

שלום רב, אתמול הייתי אצל כירופרקטית עקב כאבים בצוואר ובגב. המטפלת לחצה על כל מיני נקודות בעמוד השידרה ובגב כ- 5 דקות לאחר שסיימה התחילו לי כאבי ראש שהתפתחו יותר מאוחר למיגרנה עם תחושה של בחילה. האם טיפול כזה יכול להשפיע על כאבי ראש כאלה או שהיא עשתה משהו לא בסדר שגרם לי להרגיש לא טוב אחר כך. וכמו כן האם לטיפולים אלה בכלל יש תופעות לוואי? תודה.

04/11/2014 | 07:59 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, כאב ראש לאחר טיפול לשרירים ומפרקים בצוואר זו תופעה נפוצה מאוד ובדרך כלל עוברת בתוך 24 שעות. בברכה, ד"ר יואב מוריץ כירופרקט המעיין 4 מרכז ליגד 2 מודיעין מרכז רפואי אסף הרופא

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב