כתוצאה מישיבה בהטייה לצד ורגל על רגל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

09/09/2014 | 01:31 | מאת: כאובה מאד

לפני כשנה וחצי כאב שהולך ומחמיר בעכוז שמאל,כאב של שריר או עצם שזזו מהמקום או לא יודעת מה. בתוצאה צילום שעשיתי כתוב :"ניוונים קלים" פניתי לכירופרקטור ועשיתי כעשרה טיפולים,הארנק התרוקן ואין תזוזה .אני לא יכולה לשבת יותר מזמן קצר ביותר וגם אז אני מרגישה כאב חד ,אני כל היום על איבופן. מה עושים ??? יש לי גם ,מלבד הכאב הזה ,כאבים לאורך כל צד שמאל של הגוף-כבר שנים-וגם שם לא זז שום דבר וגם פילאטיס לא עוזר לכאבי גוף

12/09/2014 | 06:03 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, דבר ראשון, תפסיקי לקחת איבופרופן כל הזמן כי זה יגרום לך נזק וזה בטוח לא פיתרון. דבר שני, לכאב כמו שאת מתארת יכולים להיות מספר גורמים מבעיה אורטופדית ועד בעיה גניקולוגית. יש לערוך בירור. הצילום הרגיל הוא כלי מאוד לא יעיל מבחינת האינפורמציה שהוא נותן. בנוסף, הייתי ממליץ לך לגשת ולנסות מטפל/ת אחרים במידה והראשון לא עזר. למטפלים שונים יש גישות שונות ולפעמים אחד יכול לעזור היכן שהשני לא הצליח. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב