כרית

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/09/2014 | 15:51 | מאת: רותם

עד עכשיו אני כבר שנתיים משתמשת בכרית קשיחה (המקבלת את צורת הראש ברגע שמניחים עליה את הראש) של ד"ר גב. רציתי לקנות כרית חדשה. על איזה סוג של כרית אתה ממליץ? אני אוהבת לפעמים לישון גבוה על שתי כריות האם זה בסדר?

12/09/2014 | 05:57 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

רותם שלום, בחירת כרית צריכה לקחת בחשבון את מבנה הגוף, תנוחת שינה וכל בעיה שהיא ממנה סובל האדם. באופן כללי, לנשים שישנות על הגב או הצד אני לעתים קרובות ממליץ על סרביקל של עמינח (אבל קחי בחשבון את כל מה שכתבתי לפניכן). בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב