צריך הכוונה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

25/08/2014 | 13:22 | מאת: יוסי

שלום רב כבר תקופה ארוכה שאני סובל מהגב, כשאני אומר סובל אני לא מתכוון לכאבים אלא לתחושה של חוסר נוחות ומגבלה משמעותית בתנועה. כשאני עומד אני מרגיש שהגב התחתון שלי "מכווץ" קשה לי לעמוד ישר, בנוסף לאחרונה יש לי מגבלה בתנועה של הצוואר קשה לי להזיז אותו בחופשיות במיוחד לצד שמאל. צריך לציין שאני בחור בן 27 ושבחצי שנה האחרונה עבדתי פיזי מאוד קשה...השאלה שלי היא למי עליי לפנות כדי לטפל בגב שלי? לכירופרקט או שאולי אורתופד או שאולי מסא'ג רפואי, אשמח לייעוץ והכוונה כדי שאוכל לטפל בבעיה...תודה

01/09/2014 | 17:22 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

יוסי שלום, תיאורך מתאים לבעיה מכאנית בגב התחתון. ממליץ לך לגשת לכירופרקט לצורך קבלת אבחון וטיפול מתאים למצבך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ כירופרקט מרכז רפואי אסף הרופא - צריפין מרפאה פרטית - המעיין 4 מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב