כאב גב אמצעי/עליון בצד שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

19/06/2014 | 19:54 | מאת: רועי

היי, שמי רועי ואני בן 16, לפני כארבעה חודשים החלו לי כאבים עזים באיזור הגב האמצעי/עליון(גובה השכמה) שהקרינו לי לאיזור כתף שמאל ולשכמה השמאלית. הכאבים החלו חלשים מאד, יום אחד של מנוחה והם עברו לגמרי אבל תוך כמה ימים הכאבים הביאו אותי למצב שלא יכלתי להתרומם לבד ממצב שכיבה במיתה או להרים את הידיים/יד שמאל. אחרי כמה ימים של מנוחה דאחו הכאבים ולאחר כשבועיים עברו לגמרי. בשלושה-ארבעה ימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני משפיל את הראש ו/או מסובב אותו לכיוון שמאל אני מרגיש כאב קל מאד באותו איזור אך לא מקרין לי לאיזור כתף ושכמת שמאל, מה יכולה להיות הבעיה?

20/06/2014 | 07:07 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

רועי שלום, ככל הנראה לבעייתך יש רקע של פגיעה בשרירי הצוואר ו/או הכתף. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל טיפול ותרגילי חיזוק לאזור הפגוע. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

20/06/2014 | 09:56 | מאת: רועי

תודה רבה על העזרה, ד"א, ממה יכולה להיגרם פגיעה בשרירים אלו?

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב