כאבי גב וצוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

16/06/2014 | 23:45 | מאת: ירדנה

שלום ,אני סובל מכאבי צוואר, וגב חזקים מאוד!. זה מפריע לי לישון ,לשחק ,לשבת. יש לי תכאבים הללו הרבה שנים.. אבל הבעיה היא שאני בן 14.5 ואני לא מוצא אורטופד לגילי..

20/06/2014 | 07:05 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, דבר ראשון כל אורטופד מומחה לעמ"ש יכול לבדוק אותך. דבר שני וחשוב אף יותר, רוב הסיכויים שבעייתך ניתנת לטיפול שמרני כגון כירופרקטיקה ו/או פיזיותרפיה ולכן מומלץ קודם כל לגשת ולהיבדק ולקבל טיפול כזה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב