חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

16/12/2013 | 20:16 | מאת: דנה

אני רושמת פה בעצם כדי לקבל חוות דעת נוספת כי אינני בטוחה , אנסה לספר בקצרה אך בברור, אני בת 18.9 , לפני 7 חודשים התחילו לי סחרחורות עם אופי של ורטיגו זא סחרחורת חזקה תנופתית בזמן שכיבה או הרמת הראש, אחר כך זה הפך פשוט לתחושה רעה של ציפה , פרה עלפון , שיוט, הגוף לא יציב , ואז זה בעצם כמה חודשים שהחלל קופץ ולא יציב מין סחרחורת כשאני מניעה את הגוף / מזיזה את הראש , כשאני מסובבת את הראש לצד פתאום הרצפה ממש זזה לי ! שאני מורידה אותו ומעלה גם הכל קופץ תחושת חוסר יציבות כרונית , שמתחזקת עם תנועות הראש , שאני מזיזה את הראש תנועות חדות אני מרגישה כאילו הראש ממש כבד ועף במהירות , אני לא נוהגת ולא מתפקדת , עשיתי MRI , בדיקת שמיעה בדיקת eng לאוזניים ובדיקות דם ואקו לב יצא תקין , בגלל שאין מוצא הלכתי היום לכירופרקט , הוא מישש לי את הצוואר ועשה כל מיני פעולות שיצרו ממש קנקים בצוואר הוא אמר לי שכנראה החוליות לא היו במקום ושיש מקרים שהסחרחורת נובעת מהצוואר, רציתי לדעת האם באמת לפי האופי של הסחרחורת שציינתי למעלה זה יכול להגרם מהצוואר ? איך זה בעצם קשור לצוואר , אחרי הטיפול היום לא עבר לגמרי האם זה תהליך ? האם זה יכול לעזור לי ? או שזה נובע ממקרה אחר ?!כי זה התחיל עם אופי של ורטיגו , אשמח לתשובה , תודה

24/12/2013 | 21:41 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום דנה, לעצבים, שרירים ולחוליות עמוד השדרה הצווארי יש תפקיד באיזון הגוף. יש מקרים שחוליה לוחצת על עצבים וגורמת לאבדן שווי משקל. טיפול כירופרקטי יכול לעזור, בדרך כלל רואים שיפור אחרי 4 טיפולים. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב