הזיז השמיני

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

19/11/2013 | 20:13 | מאת: תמר

שלום לא ידועת אם השאלה קשורה לפורום, יש לי עצם בולטת שנקראת הזיז השמיני אם אני לא טועה בעורף מאחורה נורא בולטת,ממוקם היכן שסוגרים שרשרת, בסוגר שלה.. האם יש משהו שאפשר לעשות? אין כאב, זה פשוט לא נראה טוב אולי יש חגורה לאזור שיכולה קצת להכניס פנימה? משהו אחר? תודה

28/11/2013 | 08:24 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, הבליטה הזו היא החלק האחורי של החוליות האחרונות של הצוואר והראשונות של עמוד השדרה הגבי. הדבר נורמאלי לחלוטין. במידה וזה מפריע לך אז אפשרי לנסות לשנות את התנוחה של הצוואר ע"י חיזוק שרירי קדמת הצוואר ושרירי מקרבי השכמות. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

01/12/2013 | 12:08 | מאת: תמר

שלום תודה על המענה, שנית- איך מחזקים את שרירי קדמת הצוואר ומקרבי השכמות.? זה סוג של תרגילים? אני אמורה להיות בתנוחה מסוימת? אשמח אם תדריך אותי מה לעשות... תודה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב