כאבי גב ואגן

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

17/10/2013 | 20:57 | מאת: א

שלום. יש לי כאבים חזקים באגן, ברמה שכואב לי לבצע קפיצות (אני רקדנית) ולפעמים כואב גם בהליכה ואחרי ישיבה. גם כשאני מסובבת את הרגליים שומעים ממש רעש מהמפרקים שמחברים בין הרגל לחלק גוף עליון. האם זה יכול להיות מעומס ולחץ שנוצרים על הגב התחתון עקב תרגילים בשכיבה עם הרצפה? (יש לי הקשתה בגב). מה עושים לטפל בזה וממה זה יכול להיות? תודה

18/10/2013 | 12:49 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, הכאבים שאת מתארת יכולים להגיע ממפרקי האגן, מגב תחתון, מפרקי הירך או שרירי האגן. ממליץ להגיע לבדיקת כירופרקט בהקדם לצורך איבחון וטיפול הולם. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב