כאבי גב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/07/2013 | 16:19 | מאת: לרה

שלום, לאימא שלי כבר יותר מ10 ימים יש כאבי גב מאוד חזקים, היא הייתה שבוע בבית חולים, עשו לה CT כל הגב, צילום חזה, אולטראסאונד בטן, מיפוי עצמות ולא מצאו כלום. הכאב דומה לדקירות והיא צועקת מכאבים האם יש לכם איזשהו רעיון למקור הכאב? תודה רבה

18/07/2013 | 11:11 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

לרה שלום, יכולות להיות הרבה סיבות לכאבים. ממליץ לגשת לכירופרקט לצורך בדיקה וטיפול במידת הצורך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב