שבר דחיסה בL1 ואי יכולת לקום מהמיטה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/06/2013 | 20:34 | מאת: קובי

אבי שבר את חוליה L1 ביום שבת האחרון נעשה צילום (לא עשו סיטי יש לציין)נאמר לו שהשבר יחלים ועליו להשאר עם הקיבוע שניתן לו כ3 חודשים. כשהוא מנסה לקום מהמיטה לצורך עשיית צרכים הוא פשוט נאנק מכבאים ולא מסוגל לקום. שאלתי היא האם יש דרך מסויימת בא צריך לקום מהמיטה או שמא צריך לחזור לבית בחולים לבצע סיטי כדי

11/06/2013 | 21:17 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

במידה ואין סימנים נוירולוגים CT אינו תמיד הכרחי. ממולץ לשכב על הצד ואז להוריד את הרגליים מהמיטה ולדחוף עם הידיים בזמן הקימה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ כירופרקט

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב