טיפול פרטי מול טיפול דרך הקופה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

12/05/2013 | 18:07 | מאת: ליאת

שלום, התחלתי טיפול אצל כירופרקט פרטי שעל כל טיפול הוא לוקח 200 ש"ח והטיפול לא אורך יותר מ-5 דקות... לאחר 6 טיפולים אני לא מרגישה שינוי משמעותי. השאלה שלי היא האם כל טיפול בכל מקום הוא בסדר גודל של 5 דקות או שיש טיפולים ארוכים יותר שאולי מקטינים את כמות הטיפולים? ושאלה נוספת היא האם יש המלצות לכירופרקטים טובים באזור ירושלים שעובדים עם קופת חולים כללית? תודה, ליאת

16/06/2013 | 12:38 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

ליאת שלום, כירופרקטורים שונים עובדים בדרכים שונות, במגוון טכניקות ודגשים שונים. אורך הטיפול משתנה בהתאם לכך. את יכולה לפנות לאתר האגודה הישראלית לכירופרקטיקה על מנת לחפש כירופרקט באזור ירושלים. ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב