כאב מוזר באזור גב תחתון צד שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/02/2013 | 10:59 | מאת: רם

שלום, אני גבר בן 37 בריא בדרך כלל , כשלושה שבועות יש לי תחושה של אי נוחות באזור גב תחתון שמאל ההרגשה היא שזה באזור המותן לאזור הגב התחתון. במבט מבחוץ על הגוף ניראה שהשומנים בצד שמאל יותר גדולים( נפוחים) מצד ימין, לא בצורה משמעותית. הכאב הוא לא כאב חזק ולא מפריע לי בפעילות היומית , אבל הוא שם. לחיצה באזור לא משפיע על הכאב, מה שכן זה לחיצה מיתחת לאזור הצלעות בגב, שם יש תחושת כאב בלחיצה. הלכתי לרופא והיא אמרה שזה באמת ניראה יותר נפוח ולאחר לחיצות ובדיקה שהיא ביצעה היא אמרה שזה לא ניראה לה משהוא בעייתי. אני לא רגוע מה אתה ממליץ לי לבדוק? תודה רבה, רם.

10/02/2013 | 12:48 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

רם שלום, ממליץ לגשת לכירופרקט או אורטופד על מנת לקבל אבחנה וטיפול לבעיתך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

10/02/2013 | 20:10 | מאת: רם

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב