גב תפוס בתאילנד

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

29/10/2012 | 06:24 | מאת: אלמוג

שלום, אני בן 33 נכון לעכשיו בחופשה בתאילנד. רקדתי אתמול במועדון וכנראה עשיתי תנועה לא נכונה עם ריצפה לא ישרה וכל הגב האמצעי נתפס לי. אני לא יכול להסתובב,לקום,לשבת או התכופף ללא כאב. נשארו לי עוד 7 ימי טיול, האם יש משהו שאני יכול לעשות על מנת לזרז את שחרור הגב? זריקה, כדור,תרגילים?? אנא ענו לי בהקדם אני ממש סובל.. אלמוג

06/11/2012 | 13:59 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אלמוג שלום, כל האופציות שכתבת בהחלט אפשריות. ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב