כאבי גב קלים לאחר מעבר למזרון חדש

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/10/2012 | 12:18 | מאת: יאיר

קניתי מזרון חדש,בעל שכבת ויסקו מעל למזרון הקפיצים. כשאני מתעורר אני חש כאבי גב קלים באיזור מרכז הגב ומעט מעלה. התייעצתי עם חברים וחלק טוענים שזה בסדר וקורה שמחליפים מזרון. מה דעתך ? תודה רבה, יאיר

28/10/2012 | 21:15 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

יאיר שלום, תופעה זו בהחלט יכולה להיות. אפשר לגשת לחברה בה קנית את המזרן ולבקש לנסות מזרן אחר. לא תמיד הם מסכימים אבל שווה לנסות. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב