כאבי גב מזה זמן רב ותוצאות CT.

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

21/10/2012 | 18:12 | מאת: אלי

שלום. לפני כשנה וחצי בתאונה התחלתי להרגיש כאבי גב חזקים עם הקרנה לרגל ימין שלא עזבו אותי. תוצאת CT היא: L3-4: מודגם בלט אנולרי היקפי קל. הדיסק הבולט משיק למוצא העצב השמאלי. L5-S1: הדיסקית הבינחולייתית מנוונת עם תופעת ואקום. זיז קטן הבולט משולי גוף החוליה S1 מלווה את הדיסק הבוקע. מודגם בקע אחורי ימני של הדיסקית המוחק את השומן האפידוראלי הקדמי ולוחץ על השק הדוראלי ועל שורש העצב הימני. אני סובל מכאבים חזקים ובעיות קשות לתפקד במצבים הדורשים כיפוף של הגב או שימוש בכוח עם הגב. הייתי בפיזיוטרפיה במכבי, זו בדיחה, עזבתי אחרי 10 מפגשים. הייתי בטיפול של כירופרקט אבל ההשפעה חלפה מהר מאד. לגבי זריקות הדעות ששמעתי חלוקות לגבי היכולת שלהן להשפיע לזמן ארוך. השאלה היא מה עושים בשלב כזה, והאם יש בכלל מה לעשות בשלב זה. בתודה מראש.

28/10/2012 | 21:13 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אלי שלום, הממצאים בCT מתאימים לתלונותיך. ממליץ להמשיך לנסות טיפולים שמרניים אצל כירופרקט או פיזיותרפיסט אחרים ולראות האם השינוי בגישה יעזור. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב