ד"ר דחוף-התכווצות עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

13/05/2012 | 16:45 | מאת: JONI

אני כבר שנתיים סובל מכאבי ראש וחולשה ועייפות ופשוט לא מרגיש טוב תמיד, לפניי כמה חודשים גיליתי את הבעיה שזה בגלל עמוד השדרה, לפניי שגיליתי אז פניתי לנירולוגים והסברתי שי שלי כאבי ראש ותחושת חולשה והם בדקרו אותי ואמרו שאין לי מיגרנת ושאר כאבי ראש והכל תקין איתי, רק אחריי זה גילית שזה בגלל עמוד השדרה. יש לציין שאין לי כאבים, פשוט העמוד שדרה כאילו י הרבה חוליות שלא במקום שלנהם, העמוד שדרה כולו פשוט התכווץ בהרבה ואפילו נמכתי מזה, אני צריך להיות מטר 75 או קצת יותר ואני עכשיו מטר 60 ומשהו, קראתי גם בויקיפדיה שעמוד השדרה יכול להתכווץ בין 10 ל14 סנטימטר, אז בקיצור זה מאד מפריע לי ואני לא יודע מה לעשות כבר, כאבים אין, שפוט צריך להחזיר למקום, עשיתי טיפולים אצל כמה כירופרקטורים וזה פשוט עזר במאד קצת, ואחריי שהם הבטיחו לי שזה יעבור ב100% אחריי משהו כמו 5-8 טיפולים וזה לא עבר אז עזבתי אותם, מה לעשות דוקטור?

20/05/2012 | 09:08 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, ממליץ לשלב טיפול כירופרקטי עם חיזוקי שרירי ליבה ויציבה במסגרת פילאטיס. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף הרופא www.drmoritz.co.il

20/05/2012 | 22:47 | מאת: JONI

זה בקושי עזר לי והיייתי אצל כמה כרופרקטורים, מה אני צריך לעשות? ואיך אני עושה תרגילים לחיזוק ליבה?

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב