בעיות בעמ"ש מותני והקרנות לרגליים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/04/2012 | 21:06 | מאת: אסי

שלום אני חייל שמשרת כעובד מטבח(מרים דברים כבדים ועוזר בחיתוך של ירקות)ואני עומד הרבה שעות על הרגליים ביום. לפני חודשיים התחלתי להרגיש כאבים בגב והמצב התחיל להחמיר גם לשאר הגוף, כאבים באמצע של הרגליים במיוחד בכיפוף הרגליים ובמיוחד ברגל שמאול,עשיתי c.t וגילו שיש לי בגובה l3-l4 : בלט דיסק כללי קל משיק לקאודה. בגובה l4-l5 : בלט דיסק כללי קל משיק לקאודה. בגובה l5-SI : בלט דיסק כללי קל בצבא נתנו לי תור לעוד חודש לראות רופא שיבחן את המצב שלי להמשך השירות, בינתיים אני עובד בכאבים אשמח לדעת מה המצב שלי ואם זה הגיוני שאני המשיך לעבוד במצב הזה?

13/04/2012 | 15:24 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, במידה ואתה סובל מכאבים בזמן הרמת משקלים אני ממליץ לגשת לרופא היחידה לקבלת טיפול ו/או פטור עד לבדיקת הרופא המומחה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב