כאב חזק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

06/03/2012 | 08:18 | מאת: דור 5

שלום רב לפני למעלה משנה התחיל לי כאב במרכז הגב. נשלחתי לסי.טי. ובו: 1. קשרית היפרמית 14 מ"מ רטרואראולרית בשד שמאל-בממוגרפיה ו-us-תקין. 2.נגע קורטיקלי באספקט מדיאלי אחורי בכליה שמאלית-ב us - תקין. המימצאים היו תקינים אבל הכאב בגב תמידי,כואב/לוחץ. בת 50 מה עלי לעשות?

22/03/2012 | 17:08 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום רב, לאחר שהרופא המטפל עבר על הבדיקות ואישר שאינן קשורות לתלונותיך ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל טיפול לכאביך. בברכה, דר יואב מוריץ כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא Www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב