כאבים בהריון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/03/2012 | 23:09 | מאת: אפרת

שלום רב, קיבלתי מזרן ויסקו לנסיון. המזרן מאד מפנק ונוח אבל מצאתי את עצמי מתעוררת עם סימן אדום וכאב בצידי הישבן (אני נוהגת לישון על הצד והסימן והכאב היו בצד שעליו ישנתי). בנוסף לכך יש לי כרית ויסקו ושמתי לב שהאוזן עליה אני ישנה, מתחילה להאדים ולכאוב בשלב מסוים. הייתכן שאני רגישה לויסקו?

05/03/2012 | 08:09 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אפרת שלום, ויסקו נוטה להתחמם ובכך להפוך לגמיש יותר. יתכן ואת פשוט מרגישה את החום שנצבר במזרן. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף הרופא www.drmoritz.co.il

05/03/2012 | 10:34 | מאת: אפרת

תודה על התגובה, ד"ר מוריץ הייתכן שזאת תגובה שקשורה להריון ועל מה אתה בד"כ ממליץ יותר- על מזרן ויסקו או לטקס?

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב