כאבי שכמה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/02/2012 | 04:56 | מאת: רון

היי ד"ר, הנני בבעיה וחייב עזרה. אני בן 16, מתעמל בחדר כושר וכבר מספר חודשים שהשכמה הימנית שלי מאוד מאוד כואבת. בחדר הכושר אף פעם לא העמסתי משקלים לכן אני בספק אם הכאב הוא בגלל ההתעמלות.. הכאבים מתחזקים למרות שאני מנסה לעשות כל מיני מתיחות למיניהם. הלכתי לאורתופד מכללית והוא אמר שיכול להיות שיש לי שם דלקת אבל אין מה לעשות בנושא, פשוט לא לעשות פעילויות שכואבות לי. אבל כואב לי כל הזמן!! מה לעשות? אני כן הזמן בכאבים ואני בטוח שאני צריך לעבור איזשהו טיפול. (הכאב הוא האזור העצם למעלה בגב בצד ימין) תודה מראש על העזרה...

23/02/2012 | 22:30 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום רון, כאבים בשכמה שנמשכים מספר חודשים יכולים להגרם מעצב כלוא בין חוליות עמוד השדרה. ניתן לטפל בכך בטיפול כירופרקטי. פנה לבדיקה אצל כירופרקט. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

29/02/2012 | 10:24 | מאת: רונן

גם אני הסתובבתי עם כאבים בשתי השכמות במשך שנים בידיעה שאי אפשר לעשות כל כך הרבה בנדון. לפני כשנה הייתי אצל כירופרקט (ד"ר רפי פרטר), שפשוט העלים לי את הכאבים בזכות סדרת טיפולים... אין סיבה שתסבול כך. לך לטפל בזה.

04/03/2012 | 09:43 | מאת: אחד שיודע

מעניין שההמלצה על ד"ר פרטר מופיעה כל כך הרבה פעמים , לא הגזמתם?

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב