בלט בעמוד השידרה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

19/01/2012 | 09:43 | מאת: שרית

שלום רב אני סובלת מכאבים בגב תחתון ורגל,עקב 2 מקומות של בלט בעמוד השידרה המותני. (ההבחנה נעשתה על ידי CT) בביקור במרפאת כאב, הוצע לי טיפול של הזרקה למרווח הבין חולייתי אם הבנתי נכון- החומר המוזרק מטפל בבעיה של הלחץ שנגרמת כתוצאה מהבלט. אשמח לשמוע מהו הטיפול הזה- האם יש בו סיכון- האם הטיפול עצמו כואב- איך הוא נעשה כמה זמן הוא אמור להחזיק ואם יש הצעות נוספות אשמח מאוד לשמוע. איך ניתן לטפל בדרכים לא פולשניות ?- כבר טיפלתי בהידרותרפיה-פזיותרפיה -דיקור סיני- כוסות רוח - טווינה - אוסטאופתיה - הכל ללא תוצאות ! בברכה שרית

25/01/2012 | 23:03 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום, איני מכיר זריקה שמטפלת בלחץ של הדיסק. אפשר לטפל בבלט או פריצת דיסק בכירופרקטיקה ע"י מיטת טיפול flexion-distraction. הטיפול מסיר את הלחץ מהחוליות ומהדיסק ומביא להחלמה בלי זריקות או התערבות כירורגית. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב