טוב אני מחפשת כירופרקט לאמי ברמת אביב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

12/01/2012 | 16:28 | מאת: רות

אז הפנתם לאגודה האם זה כמו ההסתדרות מי שלא משלם לא חבר גרמתם לי להבין שאין לי מה לשלוח אותה לאף חבר באגודה מי חבר שרק שם אחד מופיע בתל אביב

13/01/2012 | 00:49 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום רות, האתר של האיגוד הוא חדש (רק בן שבוע) ולכן הכירופרקטים עוד לא עידכנו את פרטיהם. להלן רשימה של כירופרקטים שמקבלים ברמת אביב: דניאל קרן שחר קנין גדי צווינגל שמי שגיב רונן מנדי יובל געש לצערי אין לי את הטלפונים אבל בוודאי תוכלי למצא באינטרנט או ב 144 בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

14/01/2012 | 20:19 | מאת: רות

אחד ד"ר רונן רפאל (אותה הכתובת כמו שלך מעניין) משהו במשפחתי הלך אליו.(מאוחדת) והשני ד"ר יצחק בכר (הוא מקבל מכבי) לא שזה משנה לאיזה קופה אתה שייך לרופא אולי זה משנה דרך אגב כאן (ארה"ב) דרך הביטוח הרופא נראה כאילו מקבל יותר ורובם מעדיפים מזומן בלבד 20 דולר לטיפול

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב