ניסיון חיי מודעותי משנות תירגול ,אומרים זה מהצואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

18/12/2011 | 16:27 | מאת: עמית

פגיעה אורטופדית צוארית ישנה,חברה להצרות קלה של עורקי הצואר עם הגיל(60)וכנראה מביאה למיחושים קלים בראש וצואר(די תלויי תנוחה) ולעלייה בלחץ הדם ,שהיה תמיד(עד לפני מספר חודשים )מאוד נמוך(אני בכושר)ועכשיו עלה לקצה העליון של הסקלה התקינה ,עם קפיצות מעבר. שאלתי האם אוסטאופטיה יכולה לבדוק אבחנתי ולסייע בנידון??

27/12/2011 | 18:24 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום עמית, כן, אוסתאופתיה וכירופרקטיקה יכולות לסייע במצבך. ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב