שלום ד"ר שאלה על כיסא ובעית גב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/12/2011 | 17:43 | מאת: יוסי הררי

שלום ד"ר, האם כסא מותאים הוא חובה לאנשים הסובלים מפריצות דיסק ובעיות בחוליות? הם יש צורך בכיסא איכותי ויקר בשביל לשמור על כב בעייתי? תודה יסי

15/12/2011 | 15:33 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

יוסי שלום, לאנשים הסובלים מהגב מומלץ שימוש בכיסא טוב. אין צורך להוציא כספים רבים על כיסא. ניתן לרכוש כרית ישיבה בחנויות אורטופדיה וחנויות אמינח ולהשתמש בה על הכיסא הקיים. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב