החמרה בסקרואליטיס

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/12/2011 | 23:45 | מאת: סמדר קראוס

אני מטופלת בטיפול תרופתי שני כדורים ביום ולמרות זאת חלה החמרה בדלק . שאלתי היא האם יכולה להיות החמרה עקב עליה במשקל. איזה טיפול אלטרנטיבי מומלץ או לחילופין סוג של ספורט כמו פילטיס. אנא כוונו אותי כיצד אוכל לעצור את הדרדרים המחלה.

15/12/2011 | 15:50 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

סמדר שלום, עליה במשקל יכולה לגרות תהליך של סקרואיליטיס. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל טיפול הולם למצבך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב