ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

01/12/2011 | 12:42 | מאת: מורן

לפני שבועיים עברתי ניתוח פריצת דיסק, עם קיבוע, מאז אני לוקחת משכחי כאבים אקמול או אופטלגין. התרופות כבר לא עוזרות לי. ויש לי כאביי עזים בברך שמאל ובאגן השמאלי.וכשאני יושבת, אני מרגישה כאילו אני יושבת על מדורה. שאלתי היא- אלו תרופות עלי לקחת ומה זמן ריפוי משוער? תודה על תשומת הלב.

04/12/2011 | 13:04 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מורן שלום, אני ממליץ להתייעץ עם המנתח שלך בהקשר לסוג משככי הכאבים. לפי תאורך ניתן לשקול שימוש בתרופות לכאבים נוירוגנים כגון סימבלטה או ליריקה, שוב הכל תחת ייעוץ המנתח. בהצלחה והחלמה מהירה. ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אספף-הרופא www.drmoritz.co.il

28/12/2011 | 13:06 | מאת: שני

מורן שלום! אבא שלי צריך לעבור ניתוח פריצת דיסק עם קיבוע עקב כאבי גב שמקרינים לרגל. רציתי לשאול אם אפשר היכן ביצעת את הניתוח הנ?ל והאם את יכולה להמליץ לי על הרופא שלך? איך את מרגישה לאחר הניתוח? האם זה עזר? תודה רבה לך על כל התשובות

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב