ראב גב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/11/2011 | 00:53 | מאת: מירי

שלום אני סובלת מכאבי גב תחתון מדי פעם כבר כמה שנים,לפני כחודש אחרי פעילות קמתי בבוקר ונטפס לי גב חזק מאוד שלא יכולתי להתיישר וגם תחושות עצב ברגליים,עכשיו אחרי טיפולי גב (עיסוי נקודתי,לחצות על שרירים)אני הולכת ישר והדלקת נעלמה,אבל נשארו כאבים מדי פעם...ולפעמים אני חשה ברגלים תחושת נימול...1)האם זה תסמינים לפריצת דיסק? 2)האם כירופרקטיקה יכולה לעזור והאם זה לא מסוכן כשיש פריצת דיסק? 3)איזה צילומים עלי לעשות רנגן,ct או mri ?? איפה יש פחות קרינה? תודה רבה מראש!!!

05/11/2011 | 08:27 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מירי שלום, אכן, הסימפטומים שאת מתארת עלולים לנבוע מפריצת דיסק. כירופרקטיקה יכולה להועיל מאוד במצבך והיא טיפול בטוח במצבים הללו (חשוב לזכור כי ד"ר לכירופרקטיקה למד 7 שנים לימודים רפואיים אקדמים). מבחינת הקרינה הכי פחות יש ב-MRI ואז רנטגן ובCT יש הכי הרבה מבין שלושתם. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב