סחרחורות הקאות וחוסר מקוד שמיעה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

18/10/2011 | 10:06 | מאת: מוטי

שלום, אני בן 42 בריא, לפני כמה שנים התחלתי לסבול מסחרחורות שמובילות להקאות אבל בתדירות נמוחה. כעת התדירות עולה לפעם בחודש. הסמפטום הראשוני ל"התקפה" זה חוסר מיקוד בשמיעה, בעקר באוזן שמאל, לאחר משהו כמו 6 שעות מופיעות הסחרחורות וההקאות, לאחר מכן אני ישן המון, קם מותש אבל ללא סחרחורת. במצב של סחרחורות יש גם אזור של אי נוחות\כאב בחבור בין הראש לצוואר בצדו השמאלי. נבדקתי אצל רופא אאג, בדיקות ברה, ENG, פיסטולה, שמיעה יצאו תקינות. הסחרחורות מתגברות כאשר אני מרים את הראש אחורה, וגם שומע "חריקות" באותו מעמד כאשר מסובב את הראש מצד לצד. אני חושד בחיבור בין הראש לצוואר. המלצות בבקשה מוטי

29/10/2011 | 14:49 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום מוטי, הבעיה יכולה להגרם מלחצים בין חוליות עמוש השדרה בצוואר. פנה לכירופרקט לבדיקה ולהתאמת טיפול. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב