צריבה במותן/ גב תחתון שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/10/2011 | 23:33 | מאת: אורלי

שלום! אני בת 19.5 מזה כשנתיים אני מרגישה תחושת צריבה במותן שמאל ובצד הגב שליד המותן. בנוסף לכך הישיבה שלי לא זקופה והרבה אנשים מעירים לי על כך, ויש לי כרס (אני שוקלת 48 ואני 1.53). מה אומרות הצריבות? האם יש קשר בין הצריבות ליציבה? תודה מראש.

15/10/2011 | 02:30 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אורלי שלום, יתכן כי יש קשר בין היציבה שלך לתחושת הצריבה. תחושה זו יכולה להיגרם מפעולה לא תקינה של השרירים בגב תחתון. ממליץ להיבדק ע"י כירופרקט ולקבל טיפול הולם לבעיית היציבה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב