פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

15/09/2011 | 07:28 | מאת: דניאל

אני סובל מפריצת דיסק. כאבי גב חזקים מאד, חולשה ברגל. האם טוב לשכב? האם טוב לעשות הליכות? האם לשנות כל פעם (שכיבה, ישיבה, עמידה...)?

18/09/2011 | 08:50 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

דניאל שלום, אפשרי לנוח בשכיבה בזמן התקף גב אך לא ממומלץ לעשות זאת מעבר ליום-יומיים. כאשר אתה שוכב תנסה להרים את הרגליים וירכיים לכיפוף של 90 מעלות ולהניח אותן על כריות או ספה (עם אתה שוכב על הרצפה). רצוי לבצע הליכות, התנועה חשובה לתהליך ההחלמה. אם אתה סובל מכטבים עזים וחולשה רצוי מאוד להתחיל בטיפול בהקדם האפשרי. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב