משולש

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

04/09/2011 | 22:34 | מאת: סובל

שלום רב אני בן 34 סובל מכאבי גב תחתון ומקרין לאגן שמואל ויורד לירך ביצעתי CTגב תחתון והתשובה היא L1?-L2 בלט דיסק הגורם לחץ קל על השק התקאלי. L4-L5 בלט דיסק המשיק לשק התקאלי. L5-S1 בלט דיסק הגורם לחץ קל על שורש L5 משמאל מה זה אומר אני סובל מכאבי תופת בגב תחתון וברגל שמאל במיוחד בישיבה אני מציין שאני נוהג ברכב גיר רגיל לנסיעות ארוכות וומושכות נא לעזור לי בעיצה רפואית אם יש גם צורך לקביעת יעוץ בתודה מראש

06/09/2011 | 13:28 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, אופי הכאבים שאתה מתאר מתאים לממצא ב-CT בגובה L5-S1 המתאפיין בדלקת בשורש העצב כתוצאה מפריצת הדיסק. ממליץ שתפנה לכירופרקט על מת לקבל טיפול הולם למצבך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב