רפואה משלימה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

04/08/2011 | 19:31 | מאת: לירון

ד"ר שלום. נפגעתי בתאונת דרכים בע.שדרה צווארי פגיעת שוט (חבלה בצוואר ) . האם לדעתך טיפולים ברפואה משלימה כגון : דיקור , עיסוי , כירופרקטיקה וטוינא יכולים לעזור ולהקל על הכאב או שזה יכול להזיק ? תודה

04/08/2011 | 19:41 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

לירון שלום, דבר ראשון יש להפריד בין הרפואה המשלימה (דיקור, טוינה וכו') לבין הכירופרקטיקה שהיא מקצוע רפואי לכל דבר המעוגן בחוק. ההמלצות הן להתחלת טיפול כמה שיותר מהר במקרים של צליפת שוט על מנת למנוע כרוניות של הבעיה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב