קבלת מידע לגבי תוצאת סיטי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

31/07/2011 | 02:17 | מאת: יעקב

שלום, אשמח לקבל עזרה בפיענוח התוצאת סיטי שלהלן: "בחלון עצמות מודגמים מספר מוקדים ליטיים בלתי מוגדרים בעצם הכסל השמאלי אשר טיבם אינו ברור". מה משמעות הדבר? כיצד מטפלים בעניין?

03/08/2011 | 21:17 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

יעקב שלום, בילתי ניתן להתייחס לתוצאות ה-CT מבלי לדעת את כל ההיסטוריה הרפואית של המקרה. ממליץ לגשת בהקדם לאורטופד ששלח אותך לבדיקה על מנת לקבל הסבר על התוצאות. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב