נפיחות בגב העליון מצד שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/07/2011 | 11:20 | מאת: יוסף

שלום, לפני כ-10 חודשים הופיעה נפיחות בגב העליון מצד שמאל, היא לא כואבת, אלא רק מפריעה לי אסטתית. בדקתי את הדבר אצל אורטופד ששלח אותי לבדיקת Mri שלא העלתה ממצאים חריגים. שאלתי היא : 1. האם מדובר באזור בו מצטברים שומנים ואלו שומנים? 2. כיצד ניתן להוריד את הנפיחות הזו? תודה, יוסף

10/07/2011 | 12:10 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

יוסף שלום, אם הנפיחות איננה כואבת ומפריעה לך אסטטית יש לגשת לרופא עור או כיררורג פלאסטי ולברר בקשר להסרתה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ המעיין 4 מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב