כאב ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/05/2011 | 20:31 | מאת: גאולה

שלום, מזה חצי שנה אני סובלת מכאבים ברגל שמאל- עכוז, ירך. צילום תקין, מיפוי עצמות תקין, כרגע ממתינה ל-mri, ביומיים האחרונים הכאב הפך להיות בילתי ניסבל. תרופות אנטי דלקתיות לא עוזרות. האם פלסטר דראגון יכול לעזור? אני לא סובלת מכאבי גב, ההנחה היא שהכאב ברגל הוא כאב מוקרן מגב תחתון. האם פלסטר דראגון יכול לעזור, אם כן היכן להדביק אותו ? מה עוד יכול לעזור עד קבלת תשובת ה-mri.

12/05/2011 | 17:40 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

גאולה שלום, אכן סיפורך מתאים להקרנות של כאב מגב תחתון כתוצאה מגירוי עצבי ככל הנראה כתוצאה מפריצת דיסק. פלסטר דרגון מכיל חומר כימי הגורם לגירוי של העור והכך עוזר להסיח את הדעת מהכאב. יש להניחו על האזור הכואב. רצוי שתפני לטיפול בגב בזמן זה, פלסטר דרגון לא יפתור את בעייתך. ממליץ לגשת לכירופרקט לצורך טיפול. בברכה, ד"ר יואב מוריץ מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il מרכז רפואי אסף הרופא

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב