כאב ראש לאחר טיפול כירופרקטי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/01/2011 | 09:51 | מאת: עדינה

שלום עברתי טיפול כירופרקטי בצוואר ובגב. כשעה אחרי הטיפול התחיל לי כאב ראש- לחץ חזק בעיקר בחלק האחורי, וגם סחרחורת. רציתי לשאול האם זה ייתכן כתגובה לטיפול? האם זה אומר משהו? בבוקר הכאב כמעט ונעלם לגמרי. תודה מראש על תגובתך, עדינה

11/01/2011 | 23:06 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום עדינה, אחרי טיפול לפעמים יש מקרים של כאב או רגישות מקומית שחולפת אחרי יום. במקרים נדירים יתכן סיבוך של בעיה קיימת. איני מכיר את מצבך הבריאותי לכן פני לכירופרט שטיפל בך בהקדם כדי לוודא שבריאותך תקינה. ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1, רמת אביב 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב