כאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

29/12/2010 | 10:09 | מאת: גולן

שלום מזה כשבוע וחצי הנני סובל מכאבים בגב התחתון,אין לי הקרנה לרגלים,פניתי לטיפול בדיקור סיני ואכן יש שיפור ביום הטיפול,ולמחרת הכל חוזר,אני מסוגל ללכת אבל מוגבל בתנועות מסויימות,הרופא ממליץ על CT ,כרגע אנני לוקח תרופות ומנסה לשפר את המצב ע"י מנוחה ,מה מומלץ לעשות,תודה

04/01/2011 | 12:50 | מאת: ארמנדיוס

מזה 10 שנים שאני סובל מכאבי גב תחתון, ומסוגל ללכת רק 10 עד 12 דקות ואני צריך לנוח עוד 5 דקות ושוב חלילה על אותו דבר,עברתי בקורת אצל המון אוטורפדים וגם עברתי C T פעמים,חלק מהאטורפדים ממליץ על ניתוח וחלק לא ממליץ ורוצה שאני ימשך בפזיוטרפיה,הואיל ואני עברתי נתוח לב פעמים ,הקרדיולוגים לא ממליצים כלל על הניתוח,לכן הייתי מבקש את הצעתך בנידון לשם ה קלה על הכאב.תודה

11/01/2011 | 23:17 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום ארמנדיוס, אפשר לטפל בפריצת דיסק בלי ניתוח ע"י שלוב של טיפול כירופרקטי עם שחיה או פילאטיס. פנה לכירופרקט לבדיקה וטיפול. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1, רמת אביב 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב