כאביי שרירים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

13/12/2010 | 11:19 | מאת: קליאו

בזמן האחרון יש לי כאבי תופת בשריריי הידיים למעלה קרוב לכתפיים..לא מבינה מאיפוא זה בא..מה עושים אני מורחת משחה ולא עוזר,,לקחתי אתופאן לא עוזר...תודה

25/12/2010 | 22:44 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום, כאבי שרירים יכולים להגרם מעומס רב על השרירים או על חוליות הצוואר. יש לבדק את היציבה, את עמוד השדרה ואת השרירים. לרוב, טיפול כירופרקטי ביחד עם יעוץ ארגונומי ופעילות גופנית יפתרו את הבעיה. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1, רמת אביב 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב