בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/12/2010 | 16:03 | מאת: שירן

שלום וברכה רציתי להתיעץ עימך בקשר לחשש לבלט דיסק אני בת 26 אני רוקדת ומתאמנת בקפואירה מזה שנה וחצי בשנה שעברה חשתי כאבים בגב התחתון שעברו לי לבד תוך חודש,ללא טיפול. לפני חודש שוב חשתי כאבי גב באזור הסקרום שמקרינים לי לאגן שמאל. הלכתי לרופא שסירב לתת לי לעשות בדיקות באומרו שאין לי משהו רציני. לפני 3 שבועות הייתי אצל כרוכפרקטית שאמרה לי שיש לי בלט דיסק צידי בין הסקרום לחוליה L5 זאת ע"י מישוש האזור והיא לחצה שם ואמרה שהיא החזירה אותו. מאז אני לא מתאמנת ויש לי עדיין כאבים אבל חלשים ולא חזקים. (יתכן שזה בגלל שאני לא מתאמנת ולקחתי כדורים נוגדי דלקת. שאלתי היא האם באמת אפשר להרגיש בלט דיסק מאז שהיא אמרה לי את זה אני ממש בלחץ כי אני לא יודעת אם זה נכון. האם באמת אפשר להרגיש בלט ולהחזירו אני יודה לך מאוד אם תחזיר לי תשובה בברכה...

11/12/2010 | 17:49 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום שירן, אפשר לאבחן בלט דיסק ע"י בדיקות גופניות אשר מראות אם יש לחץ על עצבים בגב התחתון. טיפול כירופרקטי יעיל להחלמה של בלט הדיסק ולהעלמותו. כדאי להתייעץ עם המטפלת ולקבל הנחיות לגבי חזרה לפעילות ודרכים למניעה של הכאבים בעתיד. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1, רמת אביב 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב