גב תופס וכואב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

26/11/2010 | 11:34 | מאת: רונה

שלום ד"ר געש, בת 37, נתפס לי הגב לראשונה ממש חזק עד כדי שאני לא יכולה להתיישר ולזוז, וכל הגוף קיבל צורה עקומה. מאחר והרופא משפחה שלי לא עובד בימי שישי, תפסתי אותו אתמול בטלפון- ודרך הטלפון רשם לי מרשם למוסקול ואסיוול. ברצוני לדעת, אם זה הטיפול המתאים? וכן- כמה זמן זה עלול להמשך? האם צרך לנוח או דווקא לזוז? להוסיף, שיש כאבי גב תחתון וחצי גב תפוס מלמטה למעלה. תודה

30/11/2010 | 12:41 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום רונה, קיבלת תרופות להרפיית שרירים. כדאי לבדק מה הגורם לבעיה ולא לטפל רק בסימפטומים. פני לכירופרקט לבדיקה וטיפול מתאים. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1, רמת אביב 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב