טיפול בבלט דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/11/2010 | 22:47 | מאת: הילה

בעלי סובל מבלט דיסק בעקבות פציעה בצבא לפני 8 שנים. כעת הכאב כרוני ויומיומי. הוא ביקר אצל מספר אורתופדים ובמרפאת כאב.פרופ' גפשטיין המליץ לו על טיפול שאיבת דיסק, אולם אנו חוששים מהתערבות כירורגית בגב שעלולה לגרום לפגיעה בלתי הפיכה וגם לא כ"כ בטוחים לגבי הצלחת הטיפול. מהם הטיפולים היעילים המומלצים שאינם דורשים התערבות כירוגית?

09/11/2010 | 13:08 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום הילה, טיפול כירופרקטי יעיל לבלט או פריצת דיסק ומונע ב 90% מהמקרים את הצורך בניתוח. הטיפול כולל מתיחת עמוד שדרה והסרת הלחץ מהדיסק בשיטת flexion-distraction . הטיפול מתקן ליקויים בתנועה של חוליות עמוד השדרה ע"י שחרור של מפרקי החוליות בשיטת manual therapy. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1, רמת אביב 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב