רעשים מהצוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/07/2010 | 20:08 | מאת: שירן

מזה 3 שבועות אני שמה לב כשאני מסובבת את הראש לצד שמאל ומחזירה אותו לאמצע יוצאים רעשים של כאילו משהו נמחץ.כאילו החוליות ממש זזות וזה לא נעים . עכשיו המצב קצת יותר כואב בצוואר והיכולת תנועה קטנה יותר כי זה כואב ויש לי כאבי ראש בצדדים ,מצח . מעין תחושת לחץ בראש. היום גם הרגשתי את לחי שמאל ואוזן שמאל יותר כואבות והלחי נפוחה. מה לעשות? המצב כבר לא נעים בכלל. מה הגורם הכי מהיר והכי טוב עבורי שיכול לעזור לי? גם השכמות כואבות -גב עליון כולו כמעט. בנוסף הלכתי לכירופקט שאמר שיש לי לחץ בין החוליות אבל מאד פחדתי ולא נתנתי לו לעשות משהו. יש צורך בצילום קודם? אורטופד?

12/07/2010 | 18:31 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום שירן, אם היית אצל ד"ר לכירופרקטיקה מוסמך אין לך מה לחשוש. מטופלים רבים הסובלים מבעיות דומות מוצאים שהטיפול הכירופרקטי מאד עזר להם. אני מציע שתתיעצי שוב עם הכירופרקט ותקבלי הסבר על הבעיה ועל הטיפול. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ויסבורג 17, ת" 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב