כאבים עזים בשחמה ימנית עם הקרנה ליד

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

26/06/2010 | 08:40 | מאת: דודו

שלום רב. בן 47, סובל מזה שבוע מכאבים עזים המוגדרים 10/10. לאחר ביקור בחדר מיון, עברתי מבחנים ל - IMPINGMENT SYN תקינים, מבחנים לקרע ב - ROTATOR CUFF תקינים וסדרה של צילומים של צואר, גב עליון/ תחתון וכתף, נקבע ע"י אורטופד, כי ישנה סבירות להסתידות בגיד ה- SSP. טופל/ מטופל בתרופות: טרמדקס שהוחלף לפרקוסט נגד כאבים ואטופן שהוחלף לארקוקסיה אנטי דלקתי עדיין סובל מכאבים עזים, לא מצליח לישון והתרופות לא עוזרות. תודה על תשובתכם המהירה

27/06/2010 | 21:58 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום דודו, נראה שלא קיבלת אבחנה מדויקת למצבך ו/או טיפול מתאים. אני מציע לך להבדק ע"י כירופרקט. כירופרקטיקה מאבחנת ומטפלת במערכת השריר שלד ועצבים. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקטור ת"א 03-6470119 גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב