פריצת דיסק?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/03/2010 | 11:11 | מאת: אמא

שלום, הבן שלי חייל קרבי, מתלונן על כאבי גב חזקים כחצי שנה. לאחר תקופה ארוכה מאוד עשה סי.טי. הממצאים: סריקותL3 - L4 - בלט דיסק צדדי דיפוזי קל. סריקות L5 - L4 - בלט דיסק אחורי מרכזי קאודלי עם לחץ על קדמת השק התקאלי ופורמינלי עם היצרות פורמינות נאורליות משני הצדדים. סריקות S1 - L5 - בקע דיסק אחורי מרכזי קאודלי עם מגע בקדמת השק התקאלי. אודה לך, באם תפרש לי את הממצאים, ותאמר לי מה הנזק, ומה הטיפול. כי בצבא הכל הולך לאט מאוד, ועד שהוא יראה אורטופד עם התשובות יקח עוד זמן. תודה רבה אמא מודאגת

17/03/2010 | 13:01 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום רב, מדובר בשלושה דיסקים חולים (בולמי זעזועים) בגב התחתון של בנך. הדיסקים הללו בולטים ולוחצים על עצבים רבים. ראשית, עליו להמנע מכל פעילות גופנית מאומצת. במקביל, מומלץ מאוד לראות כירופרקט למניעת החרפת הבעיה וטיפול משקם לגב. בברכה, ד"ר רונן רפאל, כירופרקט לביקור באתר הבית של ד"ר רונן רפאל, כירופרקט http://www.chiropract.co.il =========================== לקריאת חומר עיוני בנושא כירופרקטיקה בישראל בקרו באתר כירופרקטיקה ישראל בכתובת http://www.chiropract.org.il ===========================

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב