כאבי גב בילדים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

01/10/2008 | 23:40 | מאת: א

הבת שלי, בת ה-7, התלוננה על כאב גב דוקרני בגב התחתון. הכאב הופיע בעיצומו של ריב, בו הילדה צווחה, הייתה במתח רב. כשהמצב נרגע סיפרה כי חוותה את הכאב גם קודם לכן, במצבי מתח דומים, אם זה בבית או בביה"ס. מדובר בכאב עז דוקרני באזור עמוד השדרה/ בגב תחתון. במה מדובר, האם הדבר מצביע על בעיה כלשהי, ממה זה נגרם, מה ההשלכות, האם ניתן לעשות משהו על מנת לפתור את הבעיה תודה מראש על תשובתכם.

04/10/2008 | 20:37 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום יש גורמים רבים לכאבים מסוג זה (עמוד שדרה, צלעות, שרירים ועוד) אין אפשרות לדעת מה הבעיה בלי בדיקה מתאימה. אני ממליץ לפנות לכירופרקטור באזור מגוריך לבדיקה. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקטור

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב