כאב בין כתף לצוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

27/08/2003 | 12:52 | מאת: ruchi

יש לי כאבים בכתף שמאל עם משיכה לצוואר. הכאב מתגבר לקראת הערב.. בעיקר בכניסה למיטה. לאחר שכיבה של שעה על הכתף הכואבת הכאב מתחיל לעבור ואז אפשר לישון בכל התנוחות..... אין דלקת לפי בדיקות דם. ניסיתי אטופן למשך 10 ימים וזה עזר מאוד אבל חזר. מה זה יכול להיות? מה לעשות? אני סובלת מבלוטת תריס שעובדת מהר. הרופאים אומרים שאין קשר אבל: זה התחיל ביחד, 2 הבעיות. וניסיתי טיפול רדיואקטיבי על הבלוטה כדי להרוס אותה במקצת ובו זמנית היה שיפור גם בכתף למשך מס' חודשים. יכול להיות קשר?? בסופו של דבר הטיפול הרדיואקטיבי לא עזר לבלוטה וגם הכתף חזרה. ניסיתי טיפולי טווינא שעזזרו במעט. (הצלחתי להתחיל לישון בכל תנוחה - וזה הישג) מה לעשות עוד?

27/08/2003 | 22:09 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום רוחי, סביר יותר שיש לך בעיה בצוואר המקרינה לכתף, מומלץ לגשת למומחה גב (דר' לכירופרקטיקה או אורטופד) לאיבחון וטיפול. בדקי שהמזרון והכרית מספקים תמיכה מתאימה לגופך, והימנעי מלישון על הבטן. בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב