התיעצות לגבי בדיקה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

25/08/2003 | 17:06 | מאת: צורית

לרופאים שלום ותודה על הפורום בעקבות כאב ולחץ על הישבן והרקטום עשיתי צילום גב +צילום קוקציס והתוצאה :מבנה גרמי תקין מעמד: סקוליוזיס קל הע"ש קמורה שמאל לא הודגמו הצרויות בין חוליתיות זיזם קידמים בודדים זווית קידמי של חוליות תחתונות של קוקציס. האם ממצאים אלה יכולים להסביר את הכאב ? האם יש צורך ללכת לרופא לטיפול ? ושאלה נוספת : אני סובלת מאוסטאופורוזיס בירך שמאל בלבד (2.89 - ) האם יש טיפול מתחום הכירופרקטיקה היכול לשפר את המצב ?בתודה.

25/08/2003 | 20:15 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום צורית, ממצאי הצילום אינם בהכרח מסבירים את סיבת הכאב. ייתכן והכאב נובע מבעיה ברקמות הרקות של עמוד השדרה (דיסקים, רצועות, שרירים ועוד ) יש צורך בבדיקה מקיפה על ידי אורטופד או דר' לכירופרקטיקה לגבי הברך, פני לפיזיוטרפיה לשיקום בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב